Vlamvertragende films

Het gebied van brandvertragende folies is erg divers.

 

Films voor technische toepassingen, bijv.

  • Brandwerende folies gemaakt van scheurbestendig PE-materiaal, die kunnen worden gebruikt als afdekfolie, voor het verpakken van uw goederen en voor het afdekken en ophangen van ramen of deuren, als zuigfolie, voor het beschermen van uw vloeren tijdens schilderwerkzaamheden, of als stofbescherming.

Folie voor vloerreclame, vlamvertragend, bijv.

  • Folies bij ons verkrijgbaar:

    Reclamefolies gemaakt van PVC, niet alleen voor vloerreclame, maar ook ideaal als wegwijzers op beurzen of in ziekenhuizen, of als informatieborden op luchthavens, enz. Deze folies kunnen worden gebruikt op alle gladde vloeren in openbare ruimtes.

 

Vloerreclame, Foto: Erik Mclean/Pexel

 

 

Vlamvertragende plakfolies

Zelfklevende folies worden gebruikt in allerlei soorten verkooppunten, maar ook in kantoortuinen met glazen gevels of bijvoorbeeld in dokterspraktijken.

  • Folie van zacht PVC die kan worden gebruikt voor decoratie en belettering, bijvoorbeeld als etalagereclame, visuele bescherming en waarschuwingsborden voor gevaren voor ramen, glazen deuren of glazen gevels.
Etalagereclame moet ook vlamvertragend zijn. Foto: Artem Beliaikin/Pexel

 

 

Vlamvertragende lakfolies

En natuurlijk zijn er vlamvertragende lakfolies voor de meest uiteenlopende gebieden zoals gastronomie, allerlei soorten podia of in de evenementensector.

 

Hier wordt een onderscheid gemaakt tussen lakfolie en lumifolie.

  • Lakfolies zijn dikker (ca. 200/250 g/m²), afwasbaar, flexibel en ondoorzichtig – gemakkelijk te verwerken. Zeer geschikt voor gastronomie en evenementen. Aan beide zijden gekleurd, veel kleuren.

 

  • Metallic folies/lumifolies zijn gemaakt van gemetalliseerd en gelakt PVC in een fijn gramsgewicht van ca. 35/40 my. Deze folies zijn ook verkrijgbaar in vele kleuren, maar de achterkant is altijd zilver. Metallic films zijn geschikt voor het decoreren van etalages, productpresentaties, podiumbekleding en andere evenementen. Ook ideaal voor het lamineren van oppervlakken en als verpakkingsmateriaal.
Decoratiefolie metallic B1

 

Heb je vragen? Je kunt ons hier bereiken.